blog featured image

16. novembra, 2020, Comment off

Si želite brezplačno profesionalno izdelavo spletne strani?

Dragi obiskovalci, za vas imamo prav posebno ponudbo – v naslednjih dneh imate možnost prejeti profesionalno izdelavo spletne strani in to POVSEM BREZPLAČNO!

man seeing a great news on the phone

Tako je, brez heca!

Vsem, ki iščejo nov računovodski servis in bi se odločili da nam zaupajo vodenje svojih poslovnih knjig ali bi želeli menjati trenutno obstoječi računovodski servis ponujamo popolnoma brezplačno izdelavo spletne strani!

Verjetno se sprašujete zakaj brezplačno?

Letošnje leto je zelo posebno zaradi trenutne situacije s Covid-19 virusom, ki je prizadela ves svet. Veliko ljudi je izgubilo svoje službe ali pa je v situaciji, ko ne morejo jasno predvideti svoje finančne prihodnosti.

Opažamo da, kljub temu da se veča delež brezposelnih v Sloveniji, vseeno delež na novo ustanovljenih podjetij narašča.

Vsem, ki so se odločili podati na svojo na novo začrtano podjetniško pot in si želijo uspeti v poslovnem svetu želimo olajšati njihov začetek kariere.

Ravno zato smo se odločili, da takšnim mladim podjetnikom, ki iščejo nov računovodski iservis ali si ga želijo menjati ponujamo še poleg strokovnih računovodskih storitev še možnost brezplačne izdelave profesionalne spletne strani! Več o izdelavi spletni strani si lahk ogledate tukaj: izdelava in optimizacija spletnih strani.

Kako do brezplačno profesionalno izdelane spletne strani?

modern web design on the computer, tablet and phone

Ponudba velja le za naše nove 3S stranke – v kolikor ste zainteresirani za naše računovodske storitve in bi želeli hkrati še izkoristiti tole ekskluzivno ponudbo nas lahko kontaktirate tukaj:

  1. Pokličite nas preko telefona na 059 034 356
  2. Pošljite nam e-mail na info@3s-racunovodstvo.si
  3. Oglasite se pri nas osebno na naslovu Betnavska cesta 1, 2000 Maribor (poslujemo vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 – 16:00)

Slovenija potrebuje nove ambiciozne podjetnike kot ste vi! Stopimo skupaj do vrha!

Vaš 3S ?