Splošni pogoji

Splošni pogoji opisujejo, določajo in urejajo uporabo vsebin in storitev spletnega mesta 3s-racunovodstvo.si. Spletno mesto je v lasti in upravljanju družbe CIIM PLUS d.o.o. Pridržujemo si pravico do spremembe katerega koli dela spletnega mesta in izbrisa katerega koli dela vsebine, brez vnaprejšnjega obvestila.


Uporabniki spletnega mesta

Uporabnik je vsaka oseba, ki obišče spletno mesto in ga na kakršen koli način uporablja. Uporaba se omogoča nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo storitev na način, pod pogoji in v skladu s temi pogoji.


Avtorske pravice

Vsebine strani se ne smejo kopirati, prepisovati, reproducirati ipd brez predhodnega dovoljenja podjetja CIIM PLUS.


Uporaba vsebin
Uporaba objavljenih vsebin na lastno odgovornost. Ponudnik storitve ne odgovarja za točnost in ažurnost vseh vsebin.


Pogoji poslovanje
Pridržujemo si pravico do zavrnitve povpraševanj po katerikoli storitvi iz naše ponudbe iz kakršnihkoli razlogov. Eneko velja tudi za prejeta sporočila posredovana preko spletne strani.


Varstvo osebnih podatkov
Podatki o upravljavcu: CIIM PLUS d.o.o., P.E. 3S, Betnavska cesta 1, 2000 Maribor. Podjetje CIIM PLUS d.o.o. zbira in obdeluje določene osebne podatke o obiskovalcih svoje spletne strani ter določene podatke o osebah, ki se prijavijo na naše e-novice (link) oziroma pustijo svoje kontaktne preko kontaktnih obrazcev ali podobnih vsebin.

Od obiskovalcev spletne strani s pomočjo orodja Google Analytics zbiramo podatke o tem, katere strani na naši spletni strani obiskujete, kako pogosto, koliko časa se tam zadržite, ter podobno. Na podlagi teh podatkov lahko vidimo, koliko obiskovalcev obiskuje naše spletne strani, kateri deli spletne strani jih najbolj zanimajo, ali imajo pri obisku kakšne težave, oziroma jim lahko, če jih naša spletna stran zelo zanima, poskušamo pri siceršnjem obiskovanju spletne strani prikazati naše oglase (t.i. remarketing).


Od uporabnikov, ki se prijavijo na naše e-novice, zbiramo podatke o njihovem e-poštnem naslovu, pri prenosu vsebin) še podatke o imenu in priimku ter o zaposlitvi. Prav tako zbiramo podatke o tem, katere e-novice preberejo, ter, če s klikom na njih obiščejo našo spletno stran, katere obiske opravijo na njej. Na podlagi teh podatkov lahko izboljšamo naše e-novice, prav tako pa lahko uporabnikom, ki izkažejo interese za posamezne storitve ali novosti, neposredno kontaktiramo.


Pojasnjujemo, da remarketing pogostim obiskovalcem spletne strani ter analize uspešnosti naših enovic izvajamo na podlagi člena 6(1)(f) Splošne uredbe osebnih podatkov. Pri tem zasledujemo naše legitimne interese, in sicer, osebam, ki skozi obiskovanje naših spletnih strani oziroma branje naših enovic očitno kažejo zanimanje za naše storitve, ponuditi individualizirane in prepričljive tržne ponudbe za najem naših storitev.


Podatke o e-poštnih kontaktih hranimo do odjave z e-poštnega seznama, nakar jih izbrišemo v roku enega leta. Vsak uporabnik ima pravico, da kadarkoli od nas pisno zahteva odjavo prejemanja obvestil na svoj e-poštni naslov, oziroma lahko to odjavo izvrši s klikom na ustrezno povezavo v vsaki posamezni e-novici.


Vseh navedenih podatkov ne posredujemo zunanjim uporabnikom. Jih pa, kar zadeva izvedbo analitke in remarketinga, obdelujemo s pomočjo podjetja Google (storitvi Google Analytics in AdWords), kar v določenih primerih lahko predstavlja prenos osebnih podatkov k upravljavcu iz Združenih držav Amerike.
Tovrsten prenos je dopusten na podlagi posebnega sklepa Evropske komisije, imenovanega Ščit zasebnosti, s katerim je bilo ugotovljeno, da podjetja iz ZDA, ki se zavežejo spoštovati načela tega ščita, zagotavljajo ustrezni nivo varstva osebnih podatkov. Več informacij o tem najdete na spletni strani https://www.privacyshield.gov/welcome.


Posameznike opozarjamo, da imajo v skladu s Splošno uredbo določene pravice (do dostopa do svojih podatkov, do popravka morebitnih napačnih podatkov, idr.). Te pravice lahko uveljavljajo s pisnim zahtevkom, naslovljenih na naš zgoraj naveden kontaktni naslov. V primeru, da ne bi bili zadovoljni z našim odgovorom, imajo možnost pritožbe na pristojni nadzorni organ (Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, gp.ip@ip-rs.si) oziroma zahtevati sodno varstvo.


Sklepno navajamo, da podjetje CIIM PLUS d.o.o. z vašimi osebnimi podatki ravna odgovorno in povsem v skladu z ustaljenimi tržnimi praksami.

loading...
Call Now Button