blog featured image

3. decembra, 2020, 0 Comments

Najemite virtualno pisarno ter pridobite ustrezen poslovni naslov in sedež vašega podjetja

Povsem novo na 3S – sedaj vam med mnogimi ostalimi digitalnimi, poslovnimi in računovodskimi storitvami omogočamo tudi najem virtualne pisarne!

Morda se sprašujete kaj sploh je virtualna pisarna in kako bi vam najem le te sploh koristil?

Pred nekaj leti so spremembe zakona o gospodarskih družbah vpeljale pomembno novost, ki se tiče tistih, ki na novo ustanavljate podjetje. namreč za registracijo podjetja na naslovu prostora, ki ni v vaši lasti, je potrebno izrecno soglasje lastnika.

To mora biti podpisano s strani lastnika nepremičnine osebno na točki SPOT ali overjeno na upravni enoti ali pri notarju. 

Z možnostjo najema virtualne pisarne vam nudimo odlično rešitev v kolikor ne potrebujete lastne pisarne oziroma imate težave z pridobitvijo dovoljenja za registracijo poslovnega naslova.

Zakaj bi se ravno vi morali odločiti za najem virtualne pisarne?

Najem virtualne pisarne tako nudi ustrezen poslovni naslov in sedež vašega podjetja ter sproten prejem celotne uradne prispele pošte.

Pisarna se nahaja v reprezentativni stavbi v Mariboru na odlični lokaciji na naslovu Betnavska cesta 1, kar bo doprineslo večjemu ugledu vašega podjetja. 

Prav tako boste z virtualno pisarno stroške poslovnih prostorov znižali na minimum.

Cenik in podrobnejše informacije o najemu virtualne pisarne ter kakšne so ostale prednosti si lahko ogledate tukaj: Virtualna pisarna – 3S Celovite poslovne rešitve

Kako do virtualne pisarne?

Prijavi se lahko kdorkoli, ki bi želel pridobiti ustrezen poslovni naslov in sedež podjetja v Mariboru. Prijavo lahko oddate tako, da nas kontaktirate tukaj:

  1. Pokličite nas preko telefona na 059 034 356
  2. Pošljite nam e-mail na info@3s-racunovodstvo.si
  3. Oglasite se pri nas osebno na naslovu Betnavska cesta 1, 2000 Maribor (poslujemo vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 – 16:00)

Slovenija potrebuje ambiciozne podjetnike kot ste vi! Stopimo skupaj do vrha!

Vaš 3S ?

Write a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja